آشپزی

روش و مواد لازم برای تهیه دونات سبزیجات

خلاصه مطلب

  • روش و مواد لازم برای تهیه دونات سبزیجات
دونات سبزیجات یک نوع پیش غذاست که همراه با پنیر به عنوان یک صبحانه مغذی نیز مصرف می‌شود. با استفاده از انواع سبزیجات در تهیه این دونات، می توان یک میان وعده سالم درست کرد که در بین افراد گیاه خوار و کودکان نیز بسیار پرطرفدار است.
دونات سبزیجات
ستاره | سرویس آشپزی – دونات یک نوع فرآورده تهیه شده از خمیر است که در روغن فراوان سرخ می‌شود. تزیین دونات را می‌توان در اشکال مختلفی انجام داد، ولی دونات اصل معمولا به شکل دایره توخالی است. دونات‌ها از نظر طعم و مزه نیز تنوع بالایی دارند، برخی شیرین هستند و غالبا به عنوان دسر یا میان وعده استفاده می‌شوند؛ برخی نیز شورند و به عنوان پیش غذا یا صبحانه مصرف می‌شوند. دونات سبزیجات از نوع دوم است؛ در تهیه این نوع دونات از انواع سبزیجات رنگارنگ استفاده شده و همراه با پنیر یک صبحانه مغذی و خوشمزه محسوب می‌شود. این نوع دونات را می‌توان در خانه درست کرد و به عنوان یک میان وعده سالم برای کودکان مورد استفاده قرار داد.

شاید این مطالب هم مفید باشد

طرز تهیه دونات سبزیجات

مواد لازم
اسفناج خرد شده1 پیمانه
قارچ100 گرم
فلفل دلمه ای نگینی خرد شده2 قاشق غذاخوری
ذرت2 قاشق غذاخوری
پیازچه نگینی خرد شده2 قاشق غذاخوری
هویج نگینی خرد شده2 قاشق غذاخوری
سیر2 حبه
آرد ساده مخصوص شیرینی پزی300 گرم
پودر مایه خمیر خشک و فوری8 گرم
آب ولرم80 میلی لیتر
تخم مرغ1 عدد
شکر1 قاشق چایخوری
خامه2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس کره را در آن قرار دهید و اجازه دهید روغن ذوب شود.
  2. اسفناج را پس از شستن خیلی ریز خرد کرده، سپس به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
  3. قارچ را ریز خرد کرده و به اسفناج اضافه کنید، کمی هم بزنید و منتظر بمانید تا آب قارچ کشیده شود. قارچ را زیاد هم نزنید، چون هم زدن زیاد باعث آب انداختن قارچ می‌شود.
  4. فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کرده و همراه با ذرت به مواد اضافه کنید. یکی دو دقیقه به تفت دادن ادامه دهید تا سبزیجات کمی نرم شوند.
  5. هویج را نگینی خرد کرده و با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا نرم شود. سپس هویج پخته و پیازچه نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید و تفت دهید.
  6. سیر را کاملا له کرده و به مواد اضافه کنید، سپس کمی نمک و فلفل بیفزایید.
  7. پس از اینکه مواد کاملا تفت خورد، نرم شد و آب آن‌ها کاملا کشیده شد، تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مواد کاملا خنک شود.

برای مشاهده ادامه مطلب کلیک فرمایید

 

منبع
ستاره
برچسب ها

abolshahid

علاقه خاصی به کار با وردپرس*برنامه نویسی*و نویسندگی دارم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن